• Zwanger

  Er groeit een klein wondertje in je buik, je wordt mama! Een tijd waarin het extra belangrijk is om te ontspannen en om even helemaal terug te gaan naar jezelf en naar jouw kindje.

  Lees meer

Massage

Een zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om te ontspannen en om even helemaal terug te gaan naar jezelf en naar jouw kindje.

Met heerlijke behandelingen en massages help ik je graag om extra te genieten van deze bijzondere periode.

Cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een babyshower of verjaardag? Geef een cadeaubon voor een behandeling of bedrag naar keuze. Of kijk bij onderstaande pure producten voor een cadeaupakket. Uiteraard wordt het feestelijk ingepakt!

 • ZWANGERSCHAPSMASSAGE
  € 39,-
  40 minuten

  Deze massage is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn vanaf de 13e week van de zwangerschap tot aan de bevalling. Er wordt gemasseerd in zijligging. Het draait even helemaal om jou en je kindje. Na de massage voel je je ontspannen en (weer) fit en heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes. Je kunt dan nóg meer genieten van je zwangerschap.

 • MAMA TO BE RESET
  € 59,-
  Een heerlijk time-out tijdens je zwangerschap of gewoon voor geweldige mama’s. Een ontspannende combi van een (zwangerschaps)massage en een gezichtsbehandeling.

  Ontspannen lichaamsmassage van rug, nek, schouders, benen en voeten. Gezichtsbehandeling bestaande uit reinigingsmassage, intensieve scrub, heerlijke warme kompressen, ontspanningsmassage van het gelaat, gezichtsmasker, EyeCare en gezichtsverzorgende 24h Cream

Pure producten

Petit&Jolie is de natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Petit&Jolie gebruikt alleen ingrediënten van een natuurlijke oorsprong. Natuurlijke oliën en extracten zijn effectief voor de verzorging én vriendelijk voor mens en milieu. Hierdoor heb je géén onbeduidende synthetische ingrediënten nodig afkomstig van producten die wij liever niet op onze (baby) huid smeren.

Want wat puur is, wil je puur houden…

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Sylvia voor meer informatie en advies over zwangerschapsmassage en behandelingen of voor het maken van een afspraak.

© Copyright - Schoonheidsspecialiste Sylvia Slop - Hooglanderveen